CV-Installaties, radiatoren, convectoren en vloerverwarming

  • Kwaliteit en vakmanschap
  • Betrokken en oplossingsgericht
  • Betrouwbaar en transparant
CV-Installaties, radiatoren, convectoren en vloerverwarming

Denk hierbij aan het installeren van de centrale verwarming, radiatoren, maar ook convectoren en vloerverwarming. Wil jij bijvoorbeeld een volledig nieuwe centrale verwarmingsinstallatie laten monteren? Of bestaat er de wens om een extra radiator te plaatsen? Loodgietersbedrijf Rijndertse helpt je hier graag bij. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij dé specialist op het gebied van cv-leidingen en radiatoren in huis of op de werkplek.

Verplaatsing van radiatoren

Wanneer er sprake is van een verbouwing of een andere indeling van de ruimte kan het zomaar zijn dat het wenselijk is om radiotoren te verplaatsen. Het is belangrijk dat dit goed en zorgvuldig gebeurt. Het verplaatsen van radiatoren is een specialiteit van Rijndertse.

Contact opnemen
Radiator en CV

Alternatieven voor de radiator

Liever geen radiator op een andere plek in de woonkamer? Dan is het mogelijk om te kiezen voor een verwarmingselement in een convectorput of vloerverwarming. Rijndertse installeert de verwarming in huis optimaal en volledig afgestemd op jouw wensen.

Hulp nodig?
onderhoud CV
CV meting onderhoud

Wat wij nog meer doen

Naast het aanbrengen en aanpassen van cv-leiding systemen en het plaatsen en of vervangen van radiatoren, convectoren en vloerverwarming, doen wij nog meer op dit gebied. Denk aan het plaatsen van Smart Thermostaat knoppen en thermostaten (zoals Bosch Smart Home), het inregelen van verwarming installaties en het berekenen van de juiste vermogen afgifte.

Offerte aanvragen
Vloerverwarming

Merken waar Rijndertse mee werkt op gebied van cv-installaties

Voorbeelden van merken waar wij bij Rijndertse mee werken op gebied van cv-installaties, radiatoren, convectoren en vloerverwarming zijn: Radson, Stelrard, Jaga, Bosch SmartHome, Honeywell.

Meer over onze merken
Radson
Honeywell
Jaga