Gas, water en sanitair installaties

  • Kwaliteit en vakmanschap
  • Betrokken en persoonlijk
  • Betrouwbaar en transparant
Gas, water, sanitair installaties

Sanitair laten installeren of de gas- en waterleidingen laten vervangen, dat zijn klussen voor een erkende loodgieter of installateur. Heb jij de wens om de badkamer te vervangen? Of is het toilet toe aan een opknapbeurt? Rijndertse is de specialist op het gebied van sanitaire installaties en alles wat daarbij komt kijken. Of het nu gaat om aanleggen van de leidingen of het installeren van het sanitair, bij Rijndertse helpen we je graag verder!

Aanleggen van een gasleiding is vakwerk!

Het aanleggen en verleggen van gasleidingen is een klus waar vakmanschap voor vereist is. Niemans wil hierbij immers steken laten vallen en risico’s lopen. Laat daarom gasleidingen altijd aanleggen door een erkende installateur. Zo ben je altijd verzekerd van een dichte en goed aangesloten gasleiding. Twijfel je of jouw gasleiding wellicht verouderd is? Neem vandaag nog contact met ons op. Dan maken we zo snel mogelijk een afspraak om de leiding te inspecteren.

Contact opnemen
Gasleiding werkzaamheden

Werkzaamheden rondom gas

Rijndertse legt veilig en professioneel de gasleidingen in uw woonhuis of bedrijfspand aan. Ook kunnen wij de gasleidingen aanpassen, evenals het meten en afpersen van gasinstallaties en het aansluiten van de gasleiding op gas verbruikstoestellen zoals de cv-ketel, boiler of kooktoestellen.

Waterleiding
Installatie techniek

Waterleidingen

Het aanleggen of verleggen van waterleidingen is één van onze dagelijkse werkzaamheden. Zijn er waterleidingen die verlegd moet worden voor de klus, of is er een andere indeling nodig? Wij regelen het! Met onze jarenlange kennis en vakmanschap kun je op Rijndertse bouwen.

Advies vragen
Waterleiding

Water

Rijndertse helpt jou bij het aanleggen en aanpassen van koud- en warmwater leidingsystemen ten behoeve van de badkamer, keuken of het toilet. Het controleren en afpersen van warm- en koelwaterleidingen vallen ook onder onze werkzaamheden. En natuurlijk het plaatsen en aansluiten van warmwater boilers en zonnenboilersystemen.

Installateur waterleiding

Sanitair

Bij Rijndertse leveren en plaatsen wij alle gangbare sanitair. Wij werken samen met Plieger, een bekend groothandel in sanitair, verwarming, installatie, lucht & ventilatie en elektra.

Plieger heeft ook showrooms waarbij je als klant een kijkje kunt nemen. Vervolgens kun je via Rijndertse direct een complete offerte opvragen. Bekijk ook de website van Plieger.

Offerte opvragen
Sanitair werkzaamheden

Merken waar wij mee werken op gebied van gas, water en sanitair

Voorbeelden van merken waar wij bij Rijndertse mee werken op gebied van gas, water en sanitair zijn: Geberit, Grohe, Hans Grohe, Viega, VSH, Henco, Uponor, Wavin. Bij Rijndertse stellen wij de eis dat de producten waar wij mee werken minimaal een Kiwa en Gastec keurmerk hebben. Zo waarborgen wij kwaliteit en garantie.

Meer over onze merken
Geberit
Viega
Grohe