Over ons

  • Generaties lange expertise
  • Kennis en vakmanschap
  • Werken met hoogwaardige materialen
Over ons

Betrouwbaarheid staat bij Rijndertse hoog in het vaandel. Goed om te weten is dat ons bedrijf is aangesloten bij Techniek Nederland en InstallQ. Wat ons kenmerkt? Wij denken altijd met jou mee in het vinden van de allerbeste oplossing. Daarbij gaan we altijd transparant te werk en vertellen we jou vooraf wat er mogelijk is en wat niet, en bieden we een duidelijk overzicht van de kosten. Bij Rijndertse krijg je geen verassingen achteraf.

Een familiebedrijf met passie voor het vak

Rijndertse is een echt familiebedrijf in de Hoeksche Waard met een rijke geschiedenis die een aantal generaties teruggaat. Vandaag de dag vormen vader René en zoon Mark Rijndertse de basis van het bedrijf. De passie voor het vak is er met de paplepel ingegoten. Er is dus écht sprake van jarenlange ervaring en ontzettend veel kennis op gebied van loodgieters- en installatiewerkzaamheden en daar pluk jij als klant de vruchten van.

Interview met Mark
Rijndertse Installatie techniek

Van zolder tot kelder, Rijndertse is er voor al jouw loodgieters- en installatiewerkzaamheden.

Kwaliteit staat hoog in vaandel

Rijndertse heeft een grote en diverse klantenkring bestaande uit particulieren en kleine aannemers. Ons bedrijf staat vooral bekend om het leveren van kwaliteit in de meest brede zin van het woord. Zo werken wij alleen met hoogwaardige spullen en materialen waar wij zelf achter staan.

Offerte opvragen