CV-ketels voor woonhuis en kleine bedrijfspanden

  • Kwaliteit en vakmanschap
  • Betrokken en persoonlijk
  • Betrouwbaar en transparant
CV-ketels voor woonhuis en kleine bedrijfspanden

De meest gekozen verwarming in huis is de centrale verwarming, ook wel de cv genoemd. Een centrale verwarming bestaat uit meerdere onderdelen. Denk aan een cv-ketel, thermostaat en radiatoren. Bij Rijndertse installeren wij dagelijks cv-installaties. We hebben hier dus veel ervaring in en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit gebied.

Wij installeren jouw cv-ketel

Rijndertse installeert kleine cv-ketel installaties in woonhuizen en kleine bedrijfspanden. Wil jij een cv-ketel laten installeren? Of ben je toe aan een nieuwe cv-ketel en twijfel je welk merk je moet nemen en wat het beste past bij jouw situatie? Neem gerust contact met ons. Bij Rijndertse denken graag mee in de beste oplossing voor jou.

Contact opnemen
Cv-ketel installatie

Onderhoud en reparatie aan de cv-ketel

Naast het installeren is Rijndertse natuurlijk ook in te schakelen voor onderhoud en reparatie bij storingen aan de cv-ketel.

Hulp nodig?
Cv-ketel onderhoud
cv-ketel installateur onderhoud

Regelmatig onderhoud aan uw verwarming is geen overbodige luxe

Regelmatig onderhoud is heel belangrijk voor een goed functionerende verwarming in huis. Structureel onderhoud laten uitvoeren door een specialist verlengt niet alleen de levensduur van de centrale verwarming, maar voorkomt ook storingen en dure reparaties. Kies voor één van de onderhoudscontracten van loodgietersbedrijf Rijndertse en voorkom dat je onverwachts in de kou komt te zitten!

Offerte aanvragen
Erkend installateurs

Merken waar Rijndertse mee werkt op gebied van cv-ketels

Voorbeelden van merken waar wij bij Rijndertse mee werken op gebied van cv-ketels voor huizen en bedrijfspanden zijn: Nefit, Remeha en Intergas. Kun je wel wat professioneel advies gebruiken bij het kiezen van de juiste cv-ketel? Rijndertse denkt graag met je mee.

Meer over onze merken
Intergas
Remeha
Nefit Bosch