Dakwerk

  • Kwaliteit en vakmanschap
  • Betrokken en oplossingsgericht
  • Betrouwbaar en transparant
Dakwerk

Zink en loodwerken zijn materialen die terugvinden zijn op het dak van je woning. Zowel het aanbrengen als het verwerken van deze materialen is vakwerk. Vanzelfsprekend is het belangrijk dat deze werkzaamheden nauwkeurig en zorgvuldig worden uitgevoerd. Rijndertse heeft dé expertise en vakmanschap in huis om elke klus op het dak met succes uit te voeren.

Lood- & Zinkwerk

Vandaag de dag is elk pand geschikt om zinkwerk toe te voegen op het dak. Zink heeft een hoge kwaliteit en zorgt voor een luxe uitstraling bij elke woning. Er zijn verschillende onderdelen op het dak waar zink voor gebruikt kan worden. Denk bijvoorbeeld aan dakgoten, regenpijpen, daklijsten of dakbedekking.

Lood en zinkwerk dak

Loodwerken zijn onmisbaar op het dak

Lood is een essentieel onderdeel voor de constructie van het dak. Lood wordt gebruikt voor spouwlood, voeg lood en ook als afwerking rondom schoorstenen. Doordat het materiaal flexibel is, is het makkelijk te gebruiken om verschillende vormen te bekleden. Dankzij de waterdichte functie maakt dat lood essentieel is voor de constructie op het dak.

Rijndertse helpt je graag bij al het zink-, koper- en loodwerken aan het dak. Denk bijvoorbeeld aan het repareren of vervangen van lood en zinkwerk, zoals dakgoten, zinken bekleding van de dakkapel, zinken balkon, zinken hemelwaterafvoeren, loodwerk schoorsteen en voetlood. Ook leggen wij EPDM en bitumen dakbedekking voor platte daken.

Contact opnemen
Materiaal dakwerk

Dakbedekking en EPDM-bedekking

Onderhoud aan het dak is van groot belang. Niemand zit tenslotte te wachten op lekkages of andere problemen op het dak. Rijndertse verricht alle voorkomende werkzaamheden die betrekking hebben op het zinkwerk, leien en pannenbedekking. Diverse soorten dakbedekking kunnen worden toegepast voor dak reparatie en overige werkzaamheden aan het dakvlak. Daarnaast is Rijndertse gespecialiseerd in EPDM-dakbedekking.

  • Kwaliteit en vakmanschap
  • Betrokken en oplossingsgericht
  • Betrouwbaar en transparant
Installatie techniek
Dakwerk materiaal

EPDM-dakbedekking is duurzaam, ecologisch en onderhoudsarm

EPDM-dakbedekking is een rubbersoort met een hoge elasticiteit en een zeer sterke mate van bescherming. EPDM is een afkorting van Ethyleen, Propyleen, Dieen en Monomeer. Dit zijn allemaal stoffen die bij elkaar een synthetisch rubbersoort vormen.

Niets is zo veranderlijk als het weer. Het goede nieuws is dat EPDM-dakbedekking bestand is tegen alle weersomstandigheden. Dus of het nu regent, sneeuwt of de zon juist veel schijnt, EPDM kan het hebben. Wist je dat EPDM-dakbedekking gemiddeld vijftig jaar mee. Een aardige tijd dus! Het is dus zeker duurzaam te noemen. Daarnaast vereist EPDM relatief weinig onderhoud.

Offerte opvragen

Merken waar Rijndertse mee werkt op gebied van dakwerk en lood- en zinkwerk

Wij werken met merken als: Nedzink, Rheinzink, Roba, Uzimet, Royal, Iko, Firestone, Mawipex.

Neem vandaag nog contact met ons op, dan vertellen wij je alles over hoe Rijndertse kan helpen met lood- en zinkwerk en dakwerk!

Meer over onze merken
Roba
Uzimet
Nedzink